menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Vijfheerenlanden weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Vijfheerenlanden

Een kundige Mediator uit Vijfheerenlanden helpt u graag verder.

Professionele mediation in Vijfheerenlanden werkt zo!

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflict om daar samen weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Hij of zij velt geen oordeel, zoals bijvoorbeeld een rechter, en kiest ook geen partij zoals een advocaat. Een mediator luistert naar beide partijen en probeert de knelpunten boven tafel te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor beide partijen aanvaardbaar is. Op een later moment kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een wettig document. Zo kan worden voorkomen dat er later eventueel weer een conflict ontstaat.

Mediator uit Vijfheerenlanden biedt adviezen bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Het komt frequenter voor dan u denkt. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. De standpunten van de betrokken partijen verharden. U kunt in dergelijke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is vaak niet nodig.

Mediation, oftewel conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig ingezet en groeit in populariteit. Vaak wordt mediation nu gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een onenigheid.

Een mediator uit Vijfheerenlanden kan onder andere worden ingeschakeld bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
366
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.892
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Vijfheerenlanden

Heeft u een zakelijke mediator uit Vijfheerenlanden nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Vijfheerenlanden of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Vijfheerenlanden.

mac
mac
img

Ik ben Rudolf Spee, regiomanager in Vijfheerenlanden. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Vijfheerenlanden.

Op zoek naar fijne mediation in Vijfheerenlanden?

Het is te adviseren een mediator te kiezen lid is van Professionals Vijfheerenlanden. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan moet deze aan een aantal vast omschreven kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Vijfheerenlanden mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform eenvoudig diverse mediation prijsopgaven opvragen. U kunt dan eenvoudig verschillende mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van professionele mediation uit Vijfheerenlanden is, dat beide partijen het op den duur eens worden en alsnog een oplossing vinden waar beiden aan gewerkt hebben en beiden achter staan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat zal zeker niet zondermeer in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Vijfheerenlanden te zeggen hebben!

img

Marcel Veltmans

Er was meteen al een connectie met de mannen van Professionals Vijfheerenlanden. Dankzij hun snelle service ben ik terecht gekomen bij een super Mediator. Dus als jij zelf nog middenin je zoektocht zit zou ik Professionals Vijfheerenlanden zeker aanbevelen.

img

Jolien van Beulingen

Meteen een Mediator gevonden. Ik ben goed en deskundig geholpen door Professionals Vijfheerenlanden. Ook in het weekend zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Vijfheerenlanden

Let's Talk

Bij Professionals Vijfheerenlanden staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier